2.000 km fietsen voor het goede doel

min.

Na onze succesvolle eerste editie stond het KAN-team weer te popelen om mee te doen aan de 1000 km voor Kom op tegen Kanker. Want het fietsvirus heeft ons zeker niet verlaten, sterker nog, het is alleen maar gegroeid. “De Kanjers” breidt zich dit jaar uit met veel nieuwe fietsers. Een veertienkoppig peloton van KAN, waaronder enkele dappere collega’s die zelden of nooit op een koersfiets zaten. Ons team stond klaar aan de startlijn met twee teams en dubbel zoveel ambitie als vorig jaar!

Hoe meer, hoe leuker

en twee keer zoveel impact!

Om aan de startlijn te mogen staan moesten we dit jaar €11.000 inzamelen. Twee keer zoveel als het inschrijfgeld van vorig jaar. Een hele uitdaging, maar gelukkig kon ons team rekenen op heel wat succesvolle fondsenwervingsactiviteiten. Daardoor konden we opnieuw onze jaarlijkse quiz, De Ronde, organiseren. 20 teams die hun kennis en vindingrijkheid konden testen tijdens klassieke en interactieve quizrondes. Daarnaast liet onze fantastische collega, Sofie Matheussen, zich helemaal gaan in haar zeer gewaardeerde bakverkoop. Ze bakte persoonlijk maar liefst 6.591 koekjes.

Een stevige meewind

Met trots op onze shirts te zien, gaven onze sponsors Panenka, KBC Verzekeringen Slabbaerts & co, De Wielredders, Kadanza, Kerosin, BBSC Architecten ons een aanzienlijke duw in de rug door hun gulle bijdragen. Ook onze families, vrienden en WATT-buren hielpen ons met hun donaties de eindstreep te halen.

Daarnaast was onze oprichter Hans zo geïnspireerd door onze deelname vorig jaar dat hij zelfstandig 1000 zeemijlen heeft gevaren voor Kom op tegen Kanker. Voor elke mijl die hij zeilde, doneerde hij dit jaar een euro aan onze deelname. Bedankt aan iedereen voor de steun!

2000 km in 4 dagen tijd

Dan was het nu tijd om alle steunende partijen trots te maken. Dankzij hun konden onze veertien Kanjers op 9 mei van start gaan. Het hoogtepunt was eindelijk daar: 1000 km fietsen. Dankzij alle steun maakte KAN daar dit jaar 2000 km van. Elke ochtend en middag ging er gedurende 4 dagen een teamlid op pad van onze twee teams. Dit was waar iedereen de afgelopen maanden naartoe had gewerkt. De enorme inspanning van al die fietsers samen, de prachtige rit en de bijdrage aan een goed doel maken dit tot een heel bijzondere ervaring. Wederom een geweldige editie!

De bekroning van onze inspanningen

Dit jaar hebben we met de hulp van onze supporters en onze inspanningen het geweldige bedrag van €13.266 opgehaald. Samen met alle andere deelnemende teams aan de 1000km voor Kom op tegen Kanker hebben we een recordbedrag van €6.925.500 opgehaald. Dit geld is essentieel voor kankeronderzoek in de hoop deze vreselijke ziekte snel de wereld uit te helpen. Het was een echte eer om bij te dragen aan dit goede doel, iets wat we volgend jaar graag weer willen doen.

Tunke Lauriks
Design manager
tunke.lauriks@kandesign.com
Bedankt!
We hebben uw bericht goed ontvangen
en nemen snel contact met u op.

Neem intussen gerust een kijke tussen ons werk.
Oops! Something went wrong while submitting the form.